top of page

Asiakaskokemukset

Onko sinulla omia kokemuksia solumineraaleista tai homeopatiasta, jotka haluaisit jakaa muiden kanssa? Lähetä ne julkaistavaksi tälle sivulle chatissa tai sähköpostitse: info@homeopatiaklinikka.fi niin voit auttaa muita löytämään toimivat hoitokeinot.

Viivi:

”Aloin käyttää solumineraaleja toipuakseni uupumisestani. Tunsin melkein heti solumineraalit aloitettuani, että kehoni reagoi niihin vahvasti. Olo alkoi olla aika pian vahvempi, selkeämpi ja tunsin myös sisäisen vahvuuden kasvavan. Oikein nuolin kupin reunatkin, niin paljon kehoni janosi mineraaleja. Olen erittäin kiitollinen, että löysin luonnollisen ja hyvin imeytyvän tavan hoitaa vajeita kehossani. Nyt olen pitänyt taukoa, mutta palaan solumineraalien pariin varmasti taas. Iholleni on tarkoitus aloittaa "kuntoutus kuuri". Kerroin solumineraaleista eteenpäin ja moni lähipiiristäni on myös saanut apuja solumineraaleista.” 

Anonyymi:

”Hei, olen tutustunut solumineraaleihin jo vuonna 2009. Siskollani oli vaikea ihotauti, oli diagnosoitu psoriakseksi. Hänen kämmenensä ja jalkapohjansa olivat märkärakkuloilta ja hän oli kaikkialta niin turvoksissa, etten meinannut tuntea häntä. Niin monia juttuja oli jo kokeiltu vuosien aikana. Siskoni käyttää solumineraaleja sekä tabletteina että voiteina. Ihotauti on hyvin pysynyt poissa. Itse käytän mineraaleja ja huolehdin myös mieheni mineraalitasosta.”

Upeaa, että olen saanut tutustua solumineraaleihin.❤️

Jemika:

"Ostin kehonpuhdistuspaketin ja tein ohjeiden mukaan neljän viikon puhdistuksen.

Pissalla tuli käytyä monta kertaa päivässä, myös ihon epäpuhtaudet nousivat pintaan pitkin kehoa.Mutta lopputuloksena selvästi kevyempi olo ja litteämpi vatsa. Auttoi hieman myös suolistovaivoihin. Olen tyytyväinen ja aion tehdä puhdistuksen ensi vuonna uudestaan!

Aloitin puhdistuksen jälkeen ihonhoitopaketin ja odotan innolla tuloksia.

Lapsilleni tilasin taas jälleen luustopaketin ja mielestäni ihan ehdoton kasvuiässä. 

Lasteni lemppari on illalla ennen nukkumaanmenoa 'kuuma seiska'."

Yasmin:

"Minulla oli kaksi tapaturmaa peräkkäin. Eka tapahtui kun olin töihin menossa pyörällä ja satuin kaatumaan. Löin pääni tankoon ja sain lievän aivotärähdyksen. Tästä viikon päästä ( onneksi oli kypärä) marraskuun aamuhämärässä auto ajoi minut kumoon, onneksi vauhti ei ollut kova. Ja taas sain lievän aivotärähdyksen. Näistä seurasi että joka aamu heräsin päänsärkyyn, joka alkoi jostain niskarangan seuduilta. Kävin lääkärissä ja hän määräsi relaksantteja ja jotain muutakin. Ei niillä ollut mitään vaikutusta, sama särky toistui. Päätin sitten kokeilla solumineraalia, kaikki säryt katosivat eivätkä tulleet takaisin."

Tiina:

"Astmani oireet ovat huomattavasti helpottuneet, kun syksyllä aloin käyttää tuotteitanne. Ja kortisonia en ole tarvinnut niin paljon. Kiitos myös hyvästä palvelusta. Aini

Pojallani (nyt 20v.) on ollut pienestä asti paha atooppinen ihottuma, varsinkin polvi/kyynärtaipeissa. Myös vilja-allergia, sekä paha muna-allergia. Talven aikana, kun sisäilma kuivaa, ihottuma suorastaan karkaa käsistä. On koitettu varmasti kaikki voiteet, kortisoni pohjaiset mukaan lukien, eikä pahemmin apua ole ollut. NYT vain KAHDEN käyttökerran jälkeen, iho lähes NORMAALI. Ollaan täällä iloisesti yllättyneitä, ihmettelen, miksi en ole kuullut mistään jo ennen, tästä voiteesta. Tämän olisi pitänyt olla ENSIMMÄINEN vaihtoehto." 

Raili:

”Solumineraaleista on minulla vasta vain viikon kokemus, mutta sitäkin positiivisempia. Ensimmäinen ottokerta oli kaikkein vaikuttavin. Tuntui kuin mineraalit olisivat menneet vauhdilla soluihin ja sain hyvin erityisen kokemuksen niistä. Vakuutuin välittömästi, että ne tehoavat ainakin minulla. Nyt on viikon käyttöaika takana ja oloni on kaikin tavoin jo parempi ja olen paljon energisempi. Mielialakin on kohentunut. Itse aloin käyttämään niitä koliittiin. Minusta tuli kertaheitolla vakituinen käyttäjä.”

Leena:

"Olen käyttänyt solumineraaleja ja koiramme pitkään jatkuneiden kynsiongelmien takia päätin kokeilla niitä myös koiralle. Käytössä oli ollut pitkään koirille tarkoitettu biotiini & sinkki & metioniini -valmiste, jonka pitäisi vahvistaa kynsiä, mutta ne halkeilivat kerta toisensa jälkeen pahasti. Koko haljennut kynsi piti aina poistaa nukutuksessa, mikä oli sekä tuskallinen että kallis prosessi, ja paraneminen vei aikaa useita viikkoja. Eläinlääkäri ehdotti jo yhden varpaan amputointia, kun se tulehtui kesällä puolitoista vuotta sitten. En antanut tehdä sitä vaan pyysin vielä antibioottikuurin, ja lisäsin sen jälkeen kokeilumielessä solumineraalin 11 koiran aamupalaan. Kynnet rupesivat ajan myötä selvästi vahvistumaan, liuskoittuminen väheni, eikä yksikään kynsi ole sen jälkeen haljennut. Myös moneen kertaan operoitu kynsi, joka ei eläinlääkärin mukaan enää kasvaisi normaaliksi, on kuitenkin kasvanut liki ennalleen. Syötän tätä solumineraalia edelleen koirallemme, nyt en enää ihan joka aamu."

Helena:

"Solumineraalit ovat olleet mukana elämässäni jo vuosien ajan. Yksi tärkeimmistä, jota minulla on aina kotona, on numero kolme. Jos tuntuu, että olen tulossa kipeäksi tai muuta äkillistä vaivaa, otan ensimmäiseksi tätä, useita pieniä annoksia, ja apua olen saanut. Toinen mitä tarvitsen tällä hetkellä on numero kahdeksikko, siitä silmät kiittävät! Olen käynyt myös kerran Anlitz-analyysissä, ja kun käytin suositeltuja solumineraaleja, niin kasvoissa luomet vaalenivat, ja osa hävisi ajan kanssa kokonaan. Apu oli siis silminnähtävä."

Paula:

”Minulla todettiin nivelrikko 17 v sitten. Se näkyy kaikissa nivelissä, mutta pahiten sormien nivelissä. Solumineraalien avulla olen voinut tehdä kaikkea mitä haluan eli tanssia, hiihtää, kävellä, kirjoittaa kalligrafiaa, puutarhatöitä... Hyvin kiitollinen päivittäin solumineraaleja käyttävä eläkeläinen.”

Anne:

”Minua on vaivannut punajäkälä, joka on sekä suun limakalvoilla ja genitaalialueella. Kun vihdoin pääsin lääkäriin, oli tilanne jo todella ärhäkkä, kutinaa, kirvelyä ja haavaumia.

Aloin käyttää solumineraaleja huhtikuun alkupuolelta ja kävin kontrollissa heinäkuun puolivälissä. Lääkäri totesi tilanteen olevan jo paljon parempi, vaikka ei vielä täysin parantunut. Kerroin, että olin käyttänyt solumineraaleja, johon hän totesi, että hyvä juttu, kun olet saanut niistä apua. Kortisonivoidetta, jota lääkäri oli määrännyt olin käyttänyt vain muutaman viikon taudin määrityksen jälkeen. Jatkan hoitoa, kunnes paranen. Käytössäni ovat olleet tuotteet 3,6, 9 ja 10. Painokin on hieman pudonnut ja vatsan toiminta pikkuhiljaa normalisoitunut.” 

Pirjo:

”Tilasin rannemurtuman vuoksi ns. luustopaketin. Hyvin on luutunut. Samalla kynteni, joka kasvoi aina juuresta saakka lohjenneena, kasvoikin ehjäksi ja kynteni vahvistuivat.”  

Sisko:

"Käytin koko viime talven solumineraaleja 3,5 ja 7. Mielestäni niiden ansiota oli, etten saanut flunssaa tai koronaa. Lisäksi ferritiini-arvoni nousivat 20:sta 43.een. Tarkoitukseni on jatkaa tuotteiden syömistä tauon jälkeen. Nuoresta asti olen käyttänyt homeopatiaa, ja se tepsii!"

Arwidsson:

"Luontaistuotteiden pitkäaikaiskäyttäjänä siirryin Solumineraalien käyttäjäksi, kun kärsin levottomista jaloista, jotka vaikeuttivat nukahtamista. Välittömän avun sain astmaan, joka puhkesi koulun sisäilmaongelmista johtuen. Sain tuolloin myös henkilökohtaista apua sähköpostitse Teiltä tuotteiden valintaan. Kiitos hyvistä tuotteista."

Katja:

”Ovat auttaneet rauta-arvojen nousussa ja yleisessä jaksamisessa. Auttaneet rentoutumaan ja siten olen päässyt uneen. Mahtavia vaikutuksia. Kurkkukipukin on selätetty joskus.”  

Tarja:

"Ostin vanhemmalle henkilölle  Natrium chloratum (Nro 8) voidetta kuivan ja hilseilevän ihon hoitoon. Voide on tehonnut hyvin ja ihon kutina ja hilseily rauhottunut"

Elina:

"Olen käyttänyt solumineraaleja useamman vuoden ja saanut varsinkin magnesium 7:stä apua. Urheilen intensiivisesti ja kärsin öisin levottomista jaloista. Illalla otettu nro 7 rauhoittaa jalat ja saan nukuttua. Ikää 41v."

Marja:

”Ihastuin solumineraali nro 3, mikä lisää vastustuskykyä. Olen jo kahdesti torjunut alkavan köhän/ flunssan. Kun kurkkuun alkaa pistää, otan heti 3sta. Suosittelen, minua se on auttanut. Myöhemmin olen kokeillut myös kehon puhdistusta, muistia ja luustoa vahvistavaa.” 

Katri:

"Solumineraalit ovat auttanut minua nukkumaan paremmin, joten jaksan myös paremmin päivän touhuissani."

Sanna:

"Tilasin kaikki solumineraalit 1-12 ja ensimmäisenä nautin solumineraaleja ihoni hoitoon. Rypyt oikenivat muutaman kuukauden kuurilla. En säännöllisesti edes ottanut. Olen kyllä huomannut solumineraalien toimivuuden. Tyttärelle annan kuukautiskipuihin seiskaa."

Titta:

"Käytin monta vuotta sitten solumineraaleja ja niillä oli ihoa hoitava vaikutus. Iho oli silloin hyvässä kunnossa. Nyt olisi hyvä aika taas aloittaa."

Marika:

"Tilasin ferrum phosphoricumia tehostamaan rautakuuria, jonka aloitin matalan rautavaraston vuoksi. 3 kk kuluttua rauta-arvot olivat nousseet yli 100 yksikköä, joka on todella huikea tulos!"

Laura:

"Nro 1,2 ja 11 on meidän koko perheen suosikit olleet jo jonkun aikaa, eläimiä myöten. Talvisin varsinkin nro 2 takaa meille syvät yöunet. Nyt ollaan syöty jonkun aikaa immuunipuolustuspakettia, ja siinähän on jo parantunut samalla toisen lapsen hilseilevä ihokin. Itse huomaan ferritiinin nousun. Ollaan ihan koukussa näihin, mikään muu ei tee näin tasaisen vahvaa työtä kehon eteen. Aina nämä tulokset yllättää laajuudellaan."

Raguel:

" Jos en ota kolmea- neljää solumineraalia päivässä tänä pimeänä talviaikana, niin ilman niitä en olisi jaksanut. Solumineraalien avulla olen voinut yöni nukkua. Ja olen syntynyt vuonna 35. Suurin osa istuu jo rullatuolissa ja hourii. Ovat hoitajien liikuteltavissa. Minulla hyvä muisti. Nytkin käyn keskimäärin  kertaa/viikossa Superissa ruokaostoksilla potkukelkalla. "
 

Sanna:

"Tilasin kolmisen kuukautta sitten solumineraaleja. Tarkoitus oli nostaa ferritiiniä, joka oli silloin 10,7. Kävin kolmen kuukauden jälkeen uudelleen mittauttamassa ferritiinin. Ja nyt se oli noussut jo 39,8. Vau, mikä muutos niin lyhyellä aikaa. Solumineraalit toimivat🙂" 
 

Marja:

”Kävin hammaslääkärissä monen vuoden jälkeen. Lääkäri totesi: "hammaskivi on melkein poissa ja kiille on hyvä" (olen 63v). Ihonikin on sileä ja couperosa ja luomet ovat vähentyneet. Niin solumineraaleista on ollut apua, uskon niin.”

Leena:

”Minulla on hyviä kokemuksia solumineraaleista. Vyöruusuun olen saanut apua kutinaan ja nopeaan paranemiseen. Ferritiini arvon sain nousemaan hyvälle tasolle. Kasvoissa ja kaulassa olevaan ihottumaan myös hyvä apu. Eli aivan loistavia luonnontuotteita.”

bottom of page