top of page
Kasvokuva-3.jpg

Homeopatiaklinikan tarina

Homeopatiaosaamista vuodesta 2007

Olen Anne Lukkaroinen, klassinen homeopaatti, solumineraaliasiantuntija, filosofian maisteri, neljän lapsen äiti ja yhden ihanan pienen pojan mummo. Kotimme sijaitsee Kainuun kauniissa vaaramaisemissa. Täällä on tilaa hengittää ja samoilla luonnossa. 

Ennen muuttoa Kainuuseen pidin Homeopatiaklinikan vastaanottoa Helsingissä ja Riihimäellä yli 10 vuoden ajan. Homeopatian rinnalla tein asiakkaille kasvoanalyysejä mineraalipuutoksien tunnistamiseksi. Homeopatia ja solumineraalit ovat yhdessä erittäin hyvä kombinaatio hoitotyössä. Kun homeopatia työskentelee energeettisellä tasolla, niin solumineraalit puolestaan antavat keholle vankan perustan, sen "tiiliskivet", jonka päälle hyvä terveys rakentuu.

 

Perheessämme käytetään solumineraaleja ja homeopatiaa kolmannessa sukupolvessa. On ihmeellistä nähdä, kerta toisen jälkeen, miten hienosti keho lähtee korjaamaan itse itseään kun sille antaa oikeat rakennusaineet. Niin monet vaivat ja alkavat flunssat ovat perheessämme selätetty kuumien solumineraalijuomien avulla. 

Muutto Kainuuseen on muuttanut myös työnkuvaani. Yhä enenevässä määrin olen suuntautunut asiakasneuvontaan, homeopatia- ja solumineraalitietouden jakamiseen sekä alan verkkokaupan ylläpitämiseen. Mielestäni on tärkeää, että homeopaattiset valmisteet ovat helposti kaikkien saatavilla. Myös niiden käyttöön pitää olla saatavilla tarvittavaa neuvontaa. Tämä on elämäntyöni. Minulla on halu auttaa, antaa hoitovinkkejä hyvinvointiin ja opastaa ihmisiä käyttämään vaihtoehtoisia hoitomuotoja. Sairauksien ennaltaehkäisy on niin paljon helpompaa kuin sairauksien hoitaminen.

 

Anne Lukkaroinen

Filosofian maisteri

       Klassinen homeopaatti

           Solumineraaliasiantuntija

bottom of page