top of page

Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät vastauksia useimmiten kysyttyihin kysymyksiin

Voidaanko useampaa solumineraalia käyttää samanaikaisesti?

Kyllä voidaan. Solumineraaleja suositellaan käytettäväksi samanaikaisesti maksimissaan 6:tta erilaista. 
Solumineraaleja kannattaa niiden tehon optimoimiseksi imeskellä suussa hitaasti yksi kerrallaan eli ei kaikkia suuhun yhtäaikaan. Poikkeuksena on kuuma juoma tai suurempi kylmä vesimäärä, johon voidaan sekoittaa kaikki mineraalit ja tätä seosta voidaan nauttia pitkin päivää suussa viivytellen.

Milloin voin odottaa hoitotuloksia kun käytän solumineraaleja?

Ihmiskehon solut uusituvat kaiken aikaa. Kehomme muuttuu ja uusiutuu kaiken aikaa. Esimerkiksi maksan kaikki solut uusituvat noin viidessä kuukaudessa ja ihon orvaskesi eli pintakerros uusiutuu 6:ssa viikossa. Solut tarvitsevat hyviä raaka-aineita uusiutuakseen. 

Solumineraaleja tulee käyttää pidemmän ajanjakson. Mitä suurempi puutos mineraalista, sen pidempi aika puutoksen korjaamiseen. Mutta jo kolmessa kuukaudessa saatat huomata eron entiseen. 

Miten solumineraalit eroavat tavallisista ravintolisistä?

Potensoinin ansiosta solumineraalit ovat yksittäisinä molekyyleinä, eivät rykelminä tai molekyyliketjuina kuten muissa ravintolisissä. Tällöin mineraali pystyy läpäisemään solukalvon. Markkinoilla olevat ravintolisät ovat usein liian karkearakenteisia, jotta solumme pystyvät niitä hyödyntämään.

Solumineraalit imeytyvät suun ja nielun limakalvoilta suoraan verenkiertoon. Ne eivät enää rasita vatsaa kuten monet muut ravintolisät. Imeytyminen on nopeaa ja tehokasta.

Koska solumineraalit ovat niin hienojakoisessa muodossa, kaikki se mitä keho ei pysty hyödyntämään kulkeutuu hien ja virtsan mukana kehosta ulos. Ei ole siis pelkoa että esimerkiksi ylimääräinen kalkki kertyisi niveliin.

Voinko käyttää solumineraaleja vaikka minulla on laktoosivaivoja, maitoallergia, keliakia?

Solumineraalit ovat hierretty maitosokeriin. Maitosokeria on kuitenkin tableteissa niin vähän että vain herkimmät saattavat saada oireita. Maitosokerin voi välttää tekemällä kuuman juoman solumineraaleista, jolloin maitosokerisakka valuu kupin pohjalle ja vain mineraalipitoinen kirkkaampi osa nautitaan.

Maitoallergiset voivat käyttää solumineraaleja, koska ne eivät sisällä maidon proteiinia. Solumineraalit eivät sisällä myöskään gluteiinia, joten ne sopivat keliaakikoille. Lisäksi solumineraalit eivät sisällä mitään keinotekoisia lisä- tai täyteaineita ja ovat 100% luonnollisia. 

Miten solumineraalit eroavat homeopaattisista valmisteista? Molemmat ovat potensoituja.

Homeopaattiset ovat lääkeaineita, jotka toimivat lähinnä energeettisellä tasolla. Solumineraalit puolestaan luokitellaan ravintolisiksi, jotka vaikuttavat fyysisellä solutasolla. Homeopaattisia rakeita annostellaan hyvin pienissä määrissä ja usein vain kerta-annoksena, kun taas solumineraaleja otetaan enemmän ja niiden käyttö voi olla päivittäistä. 

bottom of page