top of page

Homeopatia

Yksilöllistä ja luonnonmukaista hoitoa

Homeopatialla hoidetaan erilaisia vaivoja ja sairauksia. Sen avulla pystytään myös vahvistamaan ihmisen immuunipuolustusta. Homeopatia on vanha lääkintäjärjestelmä, jonka avulla palautetaan terveys stimuloimalla ihmisen omia puolustusmekanismeja. Homeopatian on kehittänyt saksalainen lääkäri ja tiedemies Samuel Hahnemann 1800-luvun alussa. Nykyisin se on toiseksi käytetyin lääkintämuoto maailmassa heti koululääketieteen jälkeen.

Homeopatia perustuu seuraaviin pääperiaatteesiin:

samankaltaisuuteen, yksilöllisyyteen ja kokonaisvaltaisuuteen, sekä pienimpään mahdolliseen annokseen.  

Homeopaattiset aineet saadaan luonnosta: kasveista, eläinkunnasta ja mineraaleista. Esimerkiksi Arnica montana on valmistettu arnikkikasvista, Gelsemium jasmiinista, Silicea kvartsista ja Sepia mustekalan musteesta. Homeopaattiset valmisteet laimennetaan voimakkaasti ja tätä prosessia kutsutaan potensoinniksi. 

Homeopaattisia valmisteita voidaan käyttää rinnakkain muiden lääkevalmisteiden kanssa. Homeopatia on erittäin hyvä vaihtoehto monissa sairauksissa kuten infektiokierteissä, virusinfektioissa ja niiden jälkitaudeissa, allergioiden hoitamisessa. Homeopatialla voidaan hoitaa akuuttien sairauksien lisäksi myös kroonisia sairauksia. 

Homeopatiapurkkikuva etusivulle.jpg
bottom of page