top of page

Kasvoanalyysi

"Kasvot eivät ole vain sielun peili, vaan ne kertovat paljon myös kehomme terveydentilasta"

Antlitz- eli kasvoanalyysi perustuu siihen että mineraalipuutokset ovat luettavissa kasvoilta. Mineraalipuutokset voidaan havaita kasvojen ihon värityksen, rasvaisuuksien, kiiltojen, näppylöiden, ryppyjen ja muiden ihon pinnan muutosten perusteella. Kasvojen iholta näkyy eletyt vuodet. Iho paljastaa ikämme, terveytemme ja myös sairautemme.

Antlitz-analyysin on kehittänyt jo 1900-luvun alussa Tohtori Hickethier (1891-1958). Hän jatkoi Dr. Schüsslerin solumineraaliterapiaa ja kehitti menetelmän, jonka avulla mineraalipuutokset pystytään tunnistamaan potilaiden kasvoilta.

Solumineraaliterapiassa on käytössä 12 erilaista Dr. Schüsslerin solumineraalia ja kunkin mineraalin puutosta tarkastellaan yksitellen ja sen mukaan annetaan potilaalle resepti. Kun kehomme mineraalivarastot täytetään niin myös kasvoilla esiintyvät tunnusmerkit häviävät. Esimerkiksi solumineraalin nro 9, Natrium Phosphoricumin, puutos aiheuttaa ihon rasvaisuutta ja tukkeutuneita ihohuokosia. Korjaamalla tämän mineraalin vaje solutasolla niin kyseiset tunnusmerkit häviävät kasvoilta. Hoida kauneuttasi sisältä päin!

bottom of page