top of page
 • Writer's pictureAnne Lukkaroinen

Solumineraali 10: Nesteenpoisto

Tämä blogipostaus jatkaa juttusarjaa, jossa esitellään 12 erilaista Dr. Schüsslerin 1800-luvun lopulla kehittämää solusuolaa. Solumineraalit ovat keholle elintärkeitä suolayhdisteitä - kalsiumin, natriumin, kaliumin, piin, magnesiumin ja raudan yhdisteitä. Solumineraalit pääsevät suoraan solun sisään ja vaikuttamaan solutasolta käsin koko kehon hyvinvointiin.


Solumineraali 10 eli natriumsulfaatti pystyy kuljettamaan kehosta ylimääräisen nesteen pois. Se on biokemian vaihtoehto nesteenpoistolle. Kun natriumkloridi (solumineraali 8) pitää huolta solun sisäisestä nesteestä, niin natriumsulfaatti vastaa solun ulkopuolisesta nestekierrosta. Solumineraali 10 poistaa kehoon kertynyttä nestettä ja turvotusta. Asiakkaani ovat saaneet apua tästä mineraalista erityisesti sormien, säärien ja nilkkojen alueiden turvotuksiin.


Jos olet joskus paastonnut, niin natriumsulfaatti saattaa olla sinulle tuttu juttu. Natriumsulfaatin tunnetumpi nimi on nimittäin glaubersuola. Paaston aikana glaubersuolan avulla tyhjennetään suoli kuona-aineista ja tämä voi tapahtua hyvinkin vilkkaasti. Solumineraalimuotoista ”glaubersuolaa” nautittaessa ei kuitenkaan tarvitse pelätä suolen äkillistä täystyhjennystä, vaan suolen puhdistuminen tapahtuu hyvin hienovaraisesti. Solumineraali 10 tasapainottaa paksusuolen toimintaa.


Erinomainen tuki painonpudotuksessa -> katso alla oleva Kehon Puhdistuskuuri.


Haima, maksa, sappirakko, suolisto, virtsarakko ja kaikki kehon nesteet tarvitsevat natriumsulfaattia toimiakseen optimaalisesti. Se aktivoi sapen eritystoimintaa ja tehostaa haiman insuliinin eritystä. Natriumsulfaatti aiheuttaa ärsytyksen virtsarakon hermoille ja synnyttää tarpeen virtsarakon tyhjenemiselle, jolloin tahaton virtsankarkailu jää pois.


Solumineraali 10:stä voivat hyötyä viinijuojat, sillä natriumsulfaatti osallistuu alkoholin palamiseen kehossa. Tämän mineraalin yksi tunnusmerkki kasvoilla on niin sanottu ”Schapsnase” eli juoponnenä. Sen tunnistaa nenän turvotuksesta ja sinipunaisesta värityksestä. Tämä tulehduksellinen puna voi levitä nenän ympärille ja poskille.
Miten Solumineraali 10 puutos voidaan tunnistaa?

Solumineraali 10 eli natriumsulfaatin puutoksen tunnusmerkit kasvoilla Dr. Hichetierin kehittämän Antlitz-kasvoanalyysin mukaan:

 • Kasvojen iholla vihertävänkeltaista värisävyä kuin paranevassa mustelmassa. Yleensä esiintyy läiskittäin kasvoilla etenkin leuassa sekä nenän ja suun ympärillä.

 • Nenä sinertävänpunainen, usein myös turvonnut ”juopponenä”. Tämä tulehduksellinen punaisuus saattaa levitä myös poskille.

 • Silmien alla turvotusta, silmäpussit.


Kuva 1. Antlitz-analyysin mukaan silmäpussit/ turvonneet silmänaluset ovat yksi solumineraali 10 puutoksen merkeistä..Käyttöalueet:
 • Aineenvaihduntahäiriöt

 • Maksa, haima, sappirakko (tehostaa eritystoimintaa)

 • Nestekertymät, ödeema

 • Painonhallinnan tueksi

 • Selluliitti – kuonan poisto

 • Sokeriaineenvaihdunta

 • Suolen toiminnan tasapainottaminen (ummetus/ripuli)

 • Turvonneet silmänaluset

 • Turvonneet jalat /kädet

 • Virtsanpidätyskyvyn heikkous, inkontinenssi
Kehon Puhdistuskuuri


Varsinkin keväisin on hyvä antaa keholle solutason syväpuhdistus. Mieli virkistyy, löydät uutta energiaa ja painokin voi pudota. Puhdistuskuurissa käytetään kolmea eri solumineraalia ja kuuri kestää neljän viikon ajan.


Tärkeä mineraali solutason puhdistukselle. Kiihdyttää kehon aineenvaihduntaa. Imee ja sitoo itseensä kehon ylimääräiset nesteet. Kehosta poistuu nesteen mukana myös paljon myrkkyjä ja muita keholle haitallisia aineita. Tehostaa sappinesteen muodostusta sekä edesauttaa proteiinien ja rasvojen pilkkomisessa.

Nauti 6–8 tablettia aamuisin


Vahvistaa hermostoa ja rentouttaa. Tuo valoa mielen harmauteen ja lisää energiaa. Helpottaa keväistä väsymystä ja virkistää aivotoimintaa. Kaliumfosfaatilla on antiseptinen vaikutus. Sammuttaa solutason tulehduksia.

Nauti 6–8 tablettia iltapäivisin


Solutason rasva-aineenvaihdunnan aktivoija. Vauhdittaa rasvanpolttoa ja vilkastuttaa ruuansulatusta. Tuo helpotusta liian happaman kehon ongelmaan kuten närästykseen. Auttaa pääsemään makeanhimosta.

Nauti 6–8 tablettia iltaisinPuhdistuskuurin aikana kiinnitä huomiota ruokavalioon ja syö terveellistä kasvispainotteista ruokaa ilman lisäaineita. Ja ehdottomasti muista juoda runsaasti vettä kuurin aikana, jotta kuonalla ja myrkyillä olisi luonnollinen poistumistie hien ja virtsan mukana.
Rakkaudesta solumineraaleihin,


Homeopaatti Anne2 734 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page