top of page
  • Writer's pictureAnne Lukkaroinen

Solumineraali 1: Kalsiumfluoridi tekee luustosta kivenkovaa

Päivitetty: 10. helmik. 2022

Solumineraali nro 1 eli kalsiumfluoridi muodostaa luun pinnalle kiveäkin kovemman luukalvon. Suojaava luukalvo tekee luistamme erittäin kovia. Jos kehossa ei ole tarpeeksi kalsiumfluoridia, luukalvo on heikompi ja altistumme luun murtumille herkemmin.


Tiedätkö mikä on kehomme kaikista kovin aine? Hammaskiille, joka on luotu kestämään vaikka mitä suurkulutusta. Se on itse asiassa kestävin aine koko eliökunnassa. Se suojelee hampaita reikiintymiseltä sekä päivittäiseltä happohyökkäykseltä. Hammaskiille kestää myös hampaiden mekaanista jauhamista lähes loputtomiin.


Miten voit havaita kalsiumfluoridin puutoksen hampaissa? Jos hampaiden kärkesi ovat läpikuultavat, on se selvä merkki kalsiumfluoridin puutoksesta. Erittäin hyvä mineraali hoitamaan hammaskariesta.

Solumineraalimuodossa olevaa kalkkia on turvallista nauttia, sillä se ei kerry verisuoniin eikä muualle elimistöön. Koska solumineraalit ovat potensoituja eli ne ovat todella hienojakoisessa muodossa, ne imeytyvät tehokkaasti verenkiertoon jo suun ja nielun limakalvoilta. Ja kaikki ylimääräinen, jos keho ei jostain syystä enää tarvitse, kulkeutuu virtsan ja hien myötä pois kehosta.
… ja antaa ryhtiä keholle


Kalsiumfluoridi vastaa kehon ryhdistä. Jos sitä on liian vähän solutasolla, niin kehomme side- ja tukikudokset eivät enää pysy kuosissaan ja veltostuvat. Maan vetovoima alkaa ottaa valtaa, varsinkin iän myötä. Kasvojen iho veltostuu ja vatsa alkaa ”roikkumaan”, samoin rinnat eivät ole enää niin terhakat kuin aikaisemmin. Kalsiumfluoridin käytöllä voidaan ehkäistä ihon ennenaikaista veltostumista ja myös vanhenemista.
…. ja lisää kehon joustavuutta


Kalsiumfluoridi on siitä jännittävä mineraali, sillä se ei tuo kehoon vain kovuutta ja ryhdikkyyttä, vaan aivan vastakkaista ominaisuutta. Se tuo kehoomme -> joustavuutta.

Joustavuutta tarvitaan erityisesti sidekudoksissa ja kudossäikeissä. Kudokset toimivat niin että ne venyvät ja sitten ne palautuvat takaisin paikoilleen. Jos tämä palauttava mekanismi ei enää toimi, kehon joustavuus katoaa. Esimerkiksi kyntesi saattavat olla muuten kestävät ja kovat, mutta napsahtavatkin yllättäen poikki. Syy löytyy kalsiumfluoridin puutteesta eli tällöin kynsien joustavuus on menetetty.


Aivoissa kudosten ja säikeiden kovettuminen johtaa siihen, että yhtäkkiä ajatus vain katkeaa. Mielen tasolla Solumineraali 1:sen puutos voi näkyä joustamattomana ajatteluna ja kaavoihin kangistumisena.
… iho kuivuu ja halkeilee


Kalsiumfluoridia esiintyy ihon uloimman kerroksen eli orvaskeden soluissa. Jos siitä on puutetta iho alkaa ikävästi kuivua ja halkeilla. Solumineraali nro 1 on hyvä kuivan ihon ja myös kuivien kantapäiden hoitoon. Kalsiumfluoridin varastot täyttyvät kehossa erittäin hitaasti, joten sen käytössä tulee olla kärsivällinen. Kärsivällisyys kyllä viimein palkitaan. Tästä on allekirjoittaneella omakohtaista kokemusta. Minulla vasta noin vuoden käytön jälkeen kantapään halkeamat alkoivat silottua ja näyttämään siltä että kehtaisin jälleen käyttää kesäisin sandaaleita. 😊 Hoidon pituus riippuu siitä kuinka suuri vaje kehossa on kalsiumfluoridista.


Kalsiumfluoridin puutos aiheuttaa kehossa kovettumia. Myös luukudokseen kyhmyistä liikakasvua eli luupiikkejä. Olen saanut Solumineraali nro 1:stä apua luupiikkiin. Siinä on kyllä viheliäinen vaiva, kun joka askel sattuu ja liikkuminen on vaivalloista. Käytössäni oli myös nro 1:sen lisäksi nro 7 eli magnesiumfosfaatti. Lisäksi käytin homeopaattista Bryonia c30. Siinä on hyvä kolmen kombinaatio luupiikin hoitoon ja varsinkin silloin kun luupiikillä on tapana uusiutua.
Puutoksen merkit Antlitz-analyysin mukaan


Silmien alla olevat ristikkäisrypyt paljastavat Solumineraali 1 puutoksen (Antlitz-analyysi). Ristikkäisrypyt ovat pienen pieniä pitkittäin ja poikittain kulkevia ryppyjä silmän alla, lähempänä silmien sisänurkkaa. Joillakin rypyt saattavat muodostaa viuhkamaisia kuvioita silmän alapuoliselle iholle.
Yksi puutoksen merkeistä on halkeileva kielen pinta. Myös huulet saattavat olla rohtua. Kun mikään huulirasva ei tunnu tepsivän rohtuviin huuliin, kannattaa kokeilla Solumineraali nro 1:stä.


Solumineraali nro 1 on monenlaisen käyttötarkoituksen mineraali. Se antaa luustolle kovuutta, hammaskiilteelle vahvuutta, tukea sidekudoksille ja joustavuutta koko keholle. Se hoitaa kuivunutta ja halkeilevaa ihoa. Oiva apu myös erilaisiin kovettumien hoitoon kuten kantapään luupiikkiin.


1 349 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page